Lidt om mig

Jeg hedder Finn og er født i 1967. Privat er jeg gift med Lisbeth, som jeg har kendt siden 1992, og er far til 3 efterhånden store unger.

For at kunne behandle andre mennesker hver dag, lægger jeg stor vægt på selv at spise sund mad efter mottoet ”alt med måde”. Jeg tilstræber at leve mit liv i nuet, og have kontakt til min krop, være der for mine nære og være nærværende for mine klienter.

Jeg uddannet kropsterapeut ved Body Self Development fra 2006 til 2009 på hold 11. Efter endt uddannelse blev jeg ansat hos Body-SDS, og fungerede senere som supervisor i afdelingen i Karlslunde. Sideløbende med mit arbejde i Karlslunde behandlede jeg i egen klinik.
I 2011 valgte vi at lave en tilbygning med ny klinik. Arbejdsmængden var stigende både herhjemme og i Karlslunde, så jeg valgte at flytte energien hjem, og holde fuld fokus på mine klienter herhjemme.

Min interesse for kroppen startede på selvudviklingskurser i 90erne, hvor jeg selv havde brug for at arbejde med kroppen både fysisk og psykisk. En spændende og til tider udfordrende rejse i mit eget univers.

Jeg holder mig løbende opdateret via diverse kurser, hvor af jeg vil fremhæve  efteruddannelse ved Body-SDS, supervision hos psykoterapeut Peter Kofoed, og  grundlæggende chok / traume uddannelse hos Ulla Rung Weege.

Mine fritidsinteresser i cykling og mc kørsel på de gode varme dage.