Anbefalinger

Maria Vestergaard 26 år - behandling i forbindelse med rygsmerter/graviditet

Jeg har gennem mange år haft problemer med især min lænd, der i en længere periode bl.a. har sat væske og hæmmet mig i både mit arbejde og i min fritid. På min vej inden jeg konsulterede Finn har jeg forsøgt mig hos mange forskellige behandlere, (kiropraktorer, kranio-sakral, akupunktur, massører osv.) men alle uden den store effekt. Jeg fik allerede i 3. mdr. af min graviditet igen store problemer med min lænd og havde udsigt til yderligere 6 mdr. med smerter.

Jeg fik anbefalet Finn af min kæreste Mikkel, der allerede havde mærket på egen krop, hvad det er Finn kan. Mikkel var i en længere periode sygemeldt fra sit job da han ikke kunne komme ud af sengen pga. rygsmerter. Han havde ligesom jeg også prøvet meget forskelligt inden Finn (kiropraktor, fysioterapeut, osteopati og massage.) men det blev bare værre og værre og til sidst kunne han intet andet end køre til kiropraktor en gang om ugen med beskeden om, at man ikke kunne gøre mere for ham, fordi han var ved at udvikle en diskos.

Han havde hørt om Finn, der efter sigende kunne udrette mirakler og meget skeptisk tog han af sted, men kun efter 4-5 behandlinger var han i gang med at arbejde igen på fuld tid og har siden ingen problemer haft.

Jeg selv fik 2 behandlinger hos Finn. Derefter kunne jeg virkelig mærke, hvilken effekt det havde. Jeg fortsatte derfor ca. 1 gang hver 3. uge hele resten af graviditeten og han hjalp mig virkelig! Jeg gik fra at have sofaen i udsigt til at kunne passe mit fuldtidsarbejde som lærer. Jeg gik dagligt op og ned af trapper, passede heste (udmugning og træning) og gik lange ture med hunden. Kun 2 dage inden jeg fødte gik jeg 8 km i bakket terræn uden gener undervejs. Jeg var stort set ikke besværet, og jeg takker udelukkende Finns behandlinger for alt det jeg har kunnet.

Herefter har jeg igen været hos Finn, der har rettet op på de ting, som havde forskubbet sig under fødslen og jeg er nu smertefri med en lænd der er bedre end nogensinde før.

Finn er helt igennem professionel og jeg kan kun give Finn de varmeste anbefalinger! Det han har gjort for os er vi meget taknemmelige for.

Skrevet af en tilfreds klient Maria Vestergaard

Isabella Jørgensen 15 år - behandling i forbindelse med Scoliose

Vores oplevelse med Body SDS herunder behandler Finn Biltoft:

Vores datter fik i en alder af 14 år konstateret Scoliose. Efter flere kontrolbesøg og en konstatering af forværring af skævheden, blev Isabella indstillet til Rigshospitalet med henblik på behandling i form af et natkorset, for at forhindre en operation.

Scoliose kommer grundet en muskel i siden som strammer op og ikke selv kan slappe af. Denne muskelspænding gør at rygraden ikke har mulighed for at vokse korrekt, hvorfor den snor og slår sig. Fra medicinsk synspunkt, er overbevisningen at efter endt behandling, vil ryggen falde tilbage til samme stadie som inden natkorsettet, ligesom det er ekstremt sjældent at der vil ske en forbedring af Scoliosen.

Som forældre står man magtesløs og vil gøre hvad som helt for at hjælpe. Gennem en bekendt kom kendskabet til Finn Biltoft og Body SDS. Skepsissen var stor, men efter 1 behandling herunder en samtale med Finn omkring årsag og muligheder, viste det sig at det ikke kun var behandling, men også en viden samt interesse og hjælpsomhed omkring den diagnose og situation vi stod i. 

På det tidspunkt hvor Isabella starter behandling er hun konstateret 28-30 graders skævhed.

Isabella havde i starten meget svært ved både at forholde sig til diagnosen, men for hende var det også meget grænseoverskridende at have sin krop så meget i fokus, men valgte at gå forrest i kampen mod operation på en positiv og konstruktiv måde. Korsetbehandling i 7 mdr. kombineret med Body SDS behandling hos Finn nu igennem 1 år har resulteret i, at ved sidste kontrol og halvvejs igennem korsetbehandlingen, fik Isabella konstateret en forbedring og skævheden var faldet til 20 grader. Isabella skal fortsat benytte korsettet i 7 mdr. da det skønnes at hun her er færdig med at vokse.

Vi er positive og vælger at tro på, at gennem den opløsende massage har rygraden haft optimale kår for at udvikle og rykke sig til det positive i den tid hvor hun stadig vokser. Behandling hos Finn var i opstarten med 2-3 ugers mellemrum, hertil har Isabella fået nogle enkelte øvelser, som hun i gennemsnit har lavet 2-3 gange ugtl.

Isabella er ligeledes gennem behandlingen blevet så bevidst omkring sin krop og muskler, at hun selv kan løsne op hvis der er noget som kommer til at sidde fast i ryggen. Hun glæder sig til den næste tid hun har, og det er en meget opstemt og positiv pige som typisk kommer ud fra behandling. 

Skrevet af Kathe Jørgensen, mor til Isabella.
 
 

Tage Lassen 60 år - Behandling i forbindelse med migræne

Mine oplevelser med Body sds. Herunder behandler Finn Biltoft.

Jeg har i mere end 35 år lidt af hovedpine / migræne, og har gennem årene prøvet et utal af behandlinger, både i det etablerede system og hos alternative behandlere.

Jeg har gået til behandling hos adskillige neurologer, og Dansk Hovedpine Center på Glostrup Hospital uden mærkbar forbedring.

Det eneste resultat var, at jeg fra at bruge 6 - 9 Kodimagnyl dagligt og ca. 6 Emigran pr. måned, kom ned på 3 - 6 Kodimagnyl dagligt, og op på 10 - 12 Emigran pr. måned i nogle måneder helt op til 15 styk.

Af alternativ behandling, har jeg forsøgt med Akupressur - Akupunktur samt Zoneterapi.

Akupressur / Akupunktur uden effekt.

Zoneterapi havde nogen effekt, efter ca. 6 år med behandling hver 6. uge var mit pilleforbrug faldet til 6 - 9 Kodimagnyl pr. uge og 2 - 3 Emigran pr måned; men der skete ligesom ikke mere.

En god veninde foreslog at jeg prøvede Body sds behandling, hos Finn Biltoft.

Jeg var parat til at prøve hvad som helst for at slippe af med min migræne, og jeg startede hos Finn i februar 2013.

Noget spændt mødte jeg op hos Finn; men efter 1. behandling og samtale, kunne jeg mærke en forskel, ( jeg havde ikke ondt i hovedet mere ) og var glad; men hvor længe ville virkningen holde ?.

Finn anbefalede, at de 3 første behandlinger blev givet med ca. 3 ugers mellemrum, og jeg bestilte straks 1 ny tid. I de 3 uger der gik inden 2. behandling havde jeg stort set ikke migræne / hovedpine, nu får jeg behandling hver 6. - 8. uge og jeg er nu, helt uden migræne og mit pilleforbrug er NUL piller.

Gennem mine behandlinger hos Finn er jeg blevet mere kropsbevidst, og er blevet instrueret i nogle øvelser der får kroppen til at slappe af hvis jeg bliver anspændt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Body sds, og særligt behandler Finn Biltoft, og gør det med stor glæde i håb om at andre kan få lige så stor gavn af Finns evner som jeg har.

Skrevet af en glad klient.: Tage Lassen
 
 
 

Min personlige erfaring med Body-sds v/ Finn Biltoft.

Som ung 21 årig og lærerstuderende, kan det være stressende, anstrengende og ikke mindst begrænsende at døje med hovedpine alle ugens dage.

I mine teenageår har jeg lidt af migræne med aura, hvilket vil sige flimmer i synsfeltet og eftersigende kraftig dunkende hovedpine, hvor det eneste redskab er smertestillende og et mørkt lydløst rum. Jeg blev ramt af anfald omtrent en gang om ugen i mange af mine folkeskoleår. Mit sidste migræneanfald var i gymnasiet i 2.g - et meget kraftigt et af slagsen, som skyldtes, at jeg blev kørt til lægen og ikke kunne rejse mig fra bagsædet.

Migrænen blev erstattet af spændinger i ryg/skulder/nakke, som igen bundede ud i daglig hovedpine og et trættende syn.

Jeg besluttede mig for at tage fat i problemet og opsøge behandling. Jeg startede til diverse alternative behandlinger: Kranio Sakral Terapi, fysioterapi og kiropraktor, uden forbedring.

Hovedpinen tog for alvor fat og jeg blev endvidere overfølsom overfor skarpt lys, hvilket i realiteten er et symptom på migræne, dog oplevede jeg ikke direkte migræne.

En ganske almindelig efterårsdag blev jeg pludselig meget frustreret og bekymret over, at intet kunne hjælpe mig af med min hovedpine og det slog mig, at jeg muligvis kunne have for højt blodtryk. Der var knald på, på studiet, på mit arbejde og måske var det egentlig det, der trodsede hovedpinen.

Jeg fik en akut tid hos min læge, hvor blodtryk, blodsukker, hjerterytme og puls blev målt. Alt var normalt, dog slog min hvilepuls 100 slag i minuttet. Min læge besluttede sig efterfølgende for at måle min hjerterytme og på trods af, at jeg havde holdt mig i ro, lå min hjerterytme altså fast på de 100 slag. Bekymringerne omkring min hovedpine skyldtes højst sandsynligt den høje puls.

I eftertiden var jeg så desperat efter hjælp, og jeg blev af min mors kollega anbefalet Body-sds hos Finn Biltoft. Efter få behandlinger kunne jeg mærke forskel. Jeg har nu været hos Finn 6 gange og jeg er så ovenud taknemmelig for at kunne modtage behandlinger hos Finn.

Udover behandlinger hver 6. uge, har Finn givet mig nogle redskaber til, hvordan jeg kan løsne spændingerne og i skrivende stund, kan jeg næsten ikke forestille mig hvordan jeg har formået at få hverdagen til at hænge sammen før.

Budskabet med dette, er, at det faktum at være i besiddelse af så kraftig hovedpine eller anden utilpashed, hvor man knapt nok føler sig i stand til at bunde, er noget jeg kan skrive under på. Jeg vil på det højeste anbefale Body-sds hos Finn Biltoft til alle der måtte døje med dette.

Jeg vil næsten pålægge mig det ansvar, at der med garanti er hjælp at hente. 

Skrevet af Camilla Terracini