Behandling

En behandling vare omkring 45 til 50 minutter, og indledes med en kort samtale, hvor vi snakker om hvad du ønsker hjælp til, eller hvordan du har haft det siden sidste behandling.
Du ligger på briksen under et tæppe iført underbukser/trusser, og kan vælge at beholde din bh på. Det er vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas og kan slappe af. Ud fra et helkropsperspektiv behandles både forside og bagside af kroppen.

Selve behandlingen består af pulserende massageteknikker som aktiverer muskel og lymfesystem, og derved skabe gennemstrømning og flow i kroppen. For at optimere din behandling, og afspænde mest muligt, bliver du guidet i dit åndedræt.  Åndedrættet er vejen indtil din kropslige bevidsthed og hjælper til at forløse spændinger, traumer og stress. En del af massagen er ledfrigørelse, aku og zonetryk der er tilpasset din krop.
Under behandlingen kan du opleve at det prikker og snurre i fingre, ansigt eller andre steder i kroppen. Det er helt naturlig sansning af øget gennemstrømning i kroppen.

Hos Lotusbody er indføling den vigtigste del af behandlingen, og der lægges vægt på at tilpasses den til dig, uanset om behovet er mentalt, psykisk eller fysisk. Behandlingen kan være blid og stimulerende, hård og dybdegående, eller en kombination af begge. Du kan opleve forskellige følelsesmæssige reaktioner, som gråd, grin eller vrede, men der er også mange som ikke har nogen reaktion. Jeg oplever at de følelsesmæssige reaktioner medvirker til at de fysikske spændinger i kroppen giver slip.

Efter behandlingen har de fleste en følelse af lethed, overskud både fysisk og psykisk, livslyst og indre ro. Let ømhed i musklerne kan efterfølgende forekomme.
Har du spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at kontakte mig på tlf. eller mail.

Husk at drikke godt med vand  efter behandlingen, for at komme af med de affaldsstoffer som er frigivet under behandlingen.